Senzone indlæg

Indlæg: senzone – the sole solution

Alle fødder er forskellige og træder forskelligt – derfor er det vigtigt, at dine indlæg er tilpasset til netop dine fødder. Hver gang du går eller løber, belaster du dine fødder – og den belastning fordeler sig op i hele kroppen.

Derfor kan konsekvenserne af, at du træder skævt, eller at din fod er i ubalance, være mange: Selvfølgelig ondt i fødderne. Men også smerter og skader i for eksempel knæ, hofter, ryg og nakke kan skyldes, at det går skævt med dine fødder.

Dine fødder er i en kategori for sig selv

Hos senzone arbejder vi med indlæg i tre kategorier, når vi skal tilpasse dine nye indlæg:

Basic indlæg- er til dig, der har et normalt bevægelsesmønster i dagligdagen og som måske står meget op på jobbet og eventuelt dyrker lidt løb på motionsplan.

Sport indlæg – er til dig, der er aktiv sportsudøver, eller dyrker sport på eliteniveau. Her bliver fødderne belastet anderledes end ved almindelig gang, og derfor skal din sål være tilpasset din fod og disse belastninger. Faktisk kan en sportssål fra senzone også betyde, at du kan yde mere.

Health  indlæg- er til dig, der lider af eksempelvis diabetes, kredsløbsygdomme eller gigt. Health er tilpasset din fod, så den letter blodomløbet i foden, eller letter presset på de vigtige steder på din fod. På den måde er sålen også smertelindrende og medvirker til, at du kan gå længere i dagligdagen.

Gå til senzone hjemmeside her og læs mere om senzone indlæg.

Tilskud

Er du medlem af sygesikring Danmark, kan du få 400 kr. tilbage.