Løbetest og løbeanalyse

Løbetest

I stedet for at gøre et fejlkøb til flere tusinde kroner og risikere at få nogle sko, der i sig selv kan give dig skader, så lad os hjælpe dig med en løbetest.

Med en løbetest sikre vi dig, at du får den optimale sko til dine fødder og kropsbygning. Og findes den sko ikke? … Ja så laver vi den da bare til dig! Typisk ved hjælp af en specialtilpasset senzone indlægssål. Det er sådan noget, vi kan!

Tag bare dine nuværende sko med op til os. Måske er de slet ikke så dårlige, som du tror, når først en af vores skomagere har haft fat i dem.

… fik vi for resten sagt, at det rette fodtøj jo ikke kun gælder løbere? Det gælder ALLE, der i deres sport skal bevæge sig optimalt.

Ved køb af sko og/eller senzone indlægssåler hos os, er løbetesten gratis.

Bestil din tid her.

Find de rigtige løbesko

Der er mange måde at dyrke sin løbesport på! Men fælles for alle løbere er, at det helst skal være så sjovt og gerne effektivt som muligt. Og ikke mindst skal skader undgås! For rigtig mange gælder også, at kilometertiden gerne må være liiiige lidt bedre end på sidste løbetur.

Et andet fællestræk er, at løbere bruger rigtig mange penge på de rigtige sko. Men hånden på hjertet! Ved du med sikkerhed hvilke sko, der er ”de rigtige” til dine fødder? Det kan vi fortælle dig.

Løbetest - Løb i skoven

Løbeanalyse

… er til dem, der vil opnå de optimale resultater. Bl.a. via forbedret løbeøkonomi og -teknik.

Du vil også få råd og vejledning til øvelser og relevant træning, der kan bidrage positivt til, at du skaber endnu bedre tider og ikke mindst reducere din risiko for skader.

Skulle skaden allerede være sket, kan vi gennem løbeanalysen hjælpe dig med at komme hurtigst muligt på benene – og i skoven – igen.

Skal vi lade skaden ske først?

Hvorfor vente? Uanset om du er til løbetest eller -analyse, så udfyld formularen på denne side. Så kontakter vi dig snarest muligt.

Er I en flok, der alle gerne vil have foretaget en løbetest og gratis fodscanning, er I velkomne til at kontakte os. Så laver vi et lille specialarrangement på et tidspunkt, der kan passe jer.

Bestil din tid her.